SEO Warmte Opwaarderen Header

Warmte opwaarderen

  • Verlaag uw CO2-uitstoot
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam ondernemen

Warmte efficiënt opwaarderen doet u met een op maat gemaakte warmtepomp

Warmte efficiënt opwaarderen doet u met een op maat gemaakte warmtepomp van Equans. U bespaart hiermee op de energiekosten én u onderneemt duurzaam. Wij leveren u een warmtepomp op maat om optimaal gebruik te maken van de restwarmte die vrijkomt uit uw koel- of vriesinstallatie.

Warmte van uw koel- of vriesinstallatie opwaarderen levert geld op

Wist u dat u geld kunt verdienen met de warmte die vrijkomt uit uw koel- of vriesinstallaties? Deze warmte kunt u uitstekend opwaarderen met een warmtepomp om te gebruiken voor andere processen in uw organisatie. Denk aan het verwarmen van ruimtes en het verwarmen van schoonmaakwater, maar ook voor het opwarmen van water dat wordt gebruikt in uw productieproces. Het opwaarderen van warmte met een warmtepomp vermindert stroom- en gasverbruik, waardoor uw energiefactuur daalt. Bovendien verlaagt u uw CO2-uitstoot waardoor u direct duurzaam onderneemt.

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van het hergebruiken van restwarmte

Ook uw onderneming profiteert van het opwaarderen van warmte door middel van een warmtepomp. Neem daarom direct contact op met Equans en ontdek welke processen in uw organisatie kunnen worden voorzien van deze warmte. U bereikt een van onze specialisten door te bellen naar +31 88 484 40 00.

Kennisdocument aanvragen

Wilt u meer weten over hoe nieuwe maatwerkoplossingen in restwarmtebenutting en warmteopwekking kunnen leiden tot sterke vermindering van energieverbruik, kosten en CO2-uitstoot?

Vraag direct aan
Kennisdocument Warmteterugwinning Cover

Wilt u meer informatie

Vroom, Jos B
Jos Vroom
Warmteterugwinning | Voedselverwerking