Over Ons Pagina Header

Equans Refrigeration

Met innovaties in koude-, warmte- en invriestechnologie helpen wij onze klanten aan de beste productkwaliteit en een duurzaam productieproces. Dit resulteert in een beter bedrijfsresultaat en draagt bij aan een duurzamere voedselketen. 

Kom werken bij de marktleider in koude- en warmtetechniek!

Vacatures

Over ons

Equans is wereldleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale Bouygues groep. Wij helpen klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie. Dat doen we in Nederland met 6.000 medewerkers op 29 locaties.

We beschikken over een uitstekende technische knowhow en zetten duurzame oplossingen op maat in om de gebouwen, installaties, systemen en processen van onze klanten te optimaliseren. Zo maken we gebieden, steden, industrieën en gebouwen efficiënt en veilig en verbinden ze met elkaar..

De divisie Refrigeration is een onderdeel van Equans Nederland. Met zes vestigingen in Nederland kunnen we onze klanten snel bedienen. Wij zijn ook actief in het buitenland. Zo wordt onze technologie toegepast in landen als België, Duitsland, Frankrijk en zelfs op de Faeröer Eilanden.

Dagelijks houden 65 monteurs zich bezig met professioneel onderhoud en optimalisatie van industriële koude- en warmte installaties.

Usp Growth Towards Cleaner Future

Voorop lopen in technologie en duurzaamheid

Technologische doorbraken door vakinhoudelijke ontwikkelingen te verbinden met jarenlange praktijkervaring en verduurzaming.

Usp Sustainable Solutions

Maatwerk voor elke onderneming

Oplossingen ontworpen op de specifieke uitdagingen van uw onderneming die bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat.

Usp Future Minded Engineers

Persoonlijke en specialistische aanpak

Internationale slagkracht en altijd in de buurt met een gespecialiseerd aanspreekpunt met kennis van uw proces en product.

Werken bij Equans

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Trots op hun vak en enthousiast om de verwachtingen van onze klanten waar te maken. Daarom investeren we in onze medewerkers. Meer weten of nieuwsgierig naar Equans als werkgever?

Lees verder
Werken bij ENGIE Refrigeration

Heeft u een vraag of wilt u nader kennismaken? Wij helpen u graag!