Over Ons Pagina Header

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Refrigeration

Met innovaties in koude-, warmte- en invriestechnologie helpen wij onze klanten aan de beste productkwaliteit en een duurzaam productieproces. Dit resulteert in een beter bedrijfsresultaat en draagt bij aan een duurzamere voedselketen. 

Kom werken bij de marktleider in koude- en warmtetechniek!

Vacatures

Over ons

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services, internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met 74.000 medewerkers in 17 landen. Wij zijn onderdeel van de ENGIE Groep.

De divisie Refrigeration is een onderdeel van EQUANS Nederland. Wellicht zegt de naam EQUANS u (nog) niets. Mogelijk onze eerdere namen Zephyr koeling, GTI Koudetechniek, Cofely Refrigeration en ENGIE Refrigeration wel.

Met zes vestigingen in Nederland kunnen we onze klanten snel bedienen. Wij zijn ook actief in het buitenland. Zo wordt onze technologie toegepast in landen als België, Duitsland, Frankrijk en zelfs op de Faeröer Eilanden.

Dagelijks houden 137 monteurs zich bezig met professioneel onderhoud en optimalisatie van industriële koude- en warmteinstallaties.

Usp Growth Towards Cleaner Future

Voorop lopen in technologie en duurzaamheid

Technologische doorbraken door vakinhoudelijke ontwikkelingen te verbinden met jarenlange praktijkervaring en verduurzaming.

Usp Sustainable Solutions

Maatwerk voor elke onderneming

Oplossingen ontworpen op de specifieke uitdagingen van uw onderneming die bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat.

Usp Future Minded Engineers

Persoonlijke en specialistische aanpak

Internationale slagkracht en altijd in de buurt met een gespecialiseerd aanspreekpunt met kennis van uw proces en product.

Werken bij EQUANS

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Trots op hun vak en enthousiast om de verwachtingen van onze klanten waar te maken. Daarom investeren we in onze medewerkers. Meer weten of nieuwsgierig naar EQUANS als werkgever?

Lees verder
Werken bij ENGIE Refrigeration

Heeft u een vraag of wilt u nader kennismaken? Wij helpen u graag!