Interpom Nieuws Header

Jaarrond bewaren, zonder en mét buitenlucht

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Refrigeration

Van 28 t/m 30 november 2021 vindt Interpom plaats, de gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa. Op deze belangrijke ontmoetingsplek ontmoeten bedrijven en collega’s uit de volledige keten elkaar en kunt u kennis opdoen bij ruim 300 exposanten uit 15 landen.

Ook EQUANS is erbij en geeft antwoord op een belangrijke vraag van akkerbouwers: hoe kan ik de aardappelkwaliteit borgen tijdens de bewaring en tegelijkertijd het gebruik van energie en kiemremmers minimaliseren?

Jaarrond bewaren
Bezoek onze stand en maak kennis met de intelligente én bekroonde technologie voor het bewaren van aardappelen, uien en andere gewassen. Hiermee realiseert u minimaal gewichtsverlies, kunt u de CO2-uitstoot fors verminderen en het gebruik van kiemremmers minimaliseren. Zonder en mét gebruik van buitenlucht.

Meer weten? Vanuit stand 193 vertellen wij er graag meer over!

Het antwoord schuilt in EQUANS’ intelligente droog- en bewaartechnologie voor aardappelen en andere akkerbouwproducten. Wilt u ook verwarmen voor het behandelen van bijvoorbeeld uien? Dan is ook condensdrogen mogelijk. De bewaartechnologie is bewezen effectief voor het drogen, verwarmen en jaarrond bewaren van aardappelen, uien en andere producten. 

2021 11 28 Tm 30 Equans Engie Interpom Kortrijk V110 Lv 2

Diverse toepassingen in binnen- en buitenland laten zien dat akkerbouwers hiermee niet langer afhankelijk zijn van dure kiemremmers en het onvoorspelbare weer. En is de buitenlucht wel van goede kwaliteit, dan kan kunt u die gewoon gebruiken. De slimme besturing stuurt de luiken en stuwventilatoren uiterst nauwkeurig aan. Zo profiteert u van het beste van twee werelden.

Wat intelligente bewaartechnologie oplevert?

  • Geen of nauwelijks gebruik van kiemremmers
  • Geen drukplekken
  • Geen uitbreiding meer van rotnesten
  • Maximale energie-efficiëntie
  • Fors lagere CO2-uitstoot

Duurzaamheids­label voor condensdroog­technologie

We zijn er dan ook trots op dat het condensdroogsysteem onlangs werd bekroond met het Solar Impulse Efficient Solution Label. Daarmee mag het zich een van de 1.000 schone oplossingen ter wereld noemen die het milieu beschermt én zich snel terugverdient.

Lees meer
SEO Uien Drogen Header

Gratis kennisdocumenten
Nu al meer weten over onze innovatieve bewaaroplossingen?
Vraag de gratis kennisdocumenten aan:

 

Data, openingstijden en locatie Interpom
Vooraf registreren is noodzakelijk, voor toegang tot de beurs is de Corona Safe Pass nodig. Bekijk het reisadvies voor België.

  • 28 t/m 30 november 2021, 09.30-18.00 uur
  • Kortrijk Xpo
  • Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
  • EQUANS: stand 193
  • www.interpom.be

Graag tot dan!