SEO Industriele Warmtewisselaar Header

Industriële warmtewisselaar

  • Volledig op maat
  • Besparen op kosten
  • Volledig duurzaam

Industriële warmtewisselaar op uw koel- of vriesinstallatie bespaart u energie

Met een industriële warmtewisselaar op uw koel- of vriesinstallatie bespaart u energie en verlaagt u uw CO2 uitstoot. Equans biedt voor elke onderneming een passende oplossing voor het optimaal benutten van restwarmte, zodat u minder aardgas of stroom verbruikt.

Behaal maximaal resultaat met een industriële warmtewisselaar

Elke koeling- of vriesinstallatie stoot warmte uit. Deze warmte is afkomstig van de producten die in de vriezer of koeling worden geplaatst. Een industriële warmtewisselaar zorgt ervoor dat deze warmte optimaal wordt gebruikt voor het verwarmen van uw pand of ten behoeve van andere processen. Elke industriële warmtewisselaar die wij leveren wordt op maat gemaakt, zodat u een optimaal resultaat behaalt en zo min mogelijk warmte verspilt.

Volledig duurzaam in uw warmtebehoefte voorzien door een warmtepomp

Meestal voldoen enkele industriële warmtewisselaars om in uw warmtebehoefte te voorzien. Is dit niet het geval, dan zorgt Equans ervoor dat er een warmtepomp wordt geplaatst die de restwarmte van uw koel- of vriesinstallatie gebruikt om nog hogere temperaturen te behalen.

Benut ook uw restwarmte optimaal

Kies ook voor het behalen van een optimaal resultaat met een industriële warmtewisselaar van Equans. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden om uw restwarmte optimaal te benutten. Een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen? Bel ons op +31 (0)88 484 40 00.

Kennisdocument aanvragen

Wilt u meer weten over hoe nieuwe maatwerkoplossingen in restwarmtebenutting en warmteopwekking kunnen leiden tot sterke vermindering van energieverbruik, kosten en CO2-uitstoot?

Vraag direct aan
Kennisdocument Warmteterugwinning Cover

Wilt u meer informatie

Vroom, Jos B
Jos Vroom
Warmteterugwinning | Voedselverwerking