SEO CO2 Koelinstallatie Header

CO2 koelinstallatie

  • Volledig op maat
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam bewaren

Minder CO2-uitstoot realiseren met uw koelinstallatie.

Minder CO2-uitstoot realiseren met uw koelinstallatie en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Het kan als u kiest voor de oplossingen op maat van Equans. Naast een lagere CO2-uitstoot, bewaart u uw aardappelen, uien en andere groenten langer in onze koelinstallatie en blijft de kwaliteit hoog.

Minder CO2-uitstoot uit uw koelinstallatie door het koelen met natuurlijke koelmiddelen

Met een koelinstallatie van Equans weet u zeker dat u uw CO2-uitstoot vermindert en bespaart op uw energierekening. Hoe dit in zijn werk gaat? De koelinstallaties die wij in eigen beheer ontwikkelen beschikken over natuurlijke koudemiddelen. In vergelijking met de traditionele manier van koelen, gebruikt onze koelinstallatie minder stroom of gas om de producten te onttrekken van hun warmte.

Een warmtepomp die CO2 transkritisch is vermindert nóg meer CO2-uitstoot

Door het plaatsen van een warmtepomp die CO2 transkritisch is op uw koelinstallatie verlaagt u de CO2-uitstoot nog verder. Dit komt doordat de restwarmte wordt opgevangen en daarna wordt gebruikt voor het verwarmen van andere toepassingen in uw organisatie. Een warmtepomp die CO2 transkritisch is, is eenvoudig te installeren op uw bestaande installatie, maar kunt u uiteraard ook op maat laten ontwerpen als u een koelinstallatie bij ons aanschaft.

Kom meer te weten over de voordelen van onze unieke koelinstallatie

Wilt u duurzaam ondernemen en besparen op uw energierekening met een koelinstallatie en warmtepomp die CO2 transkritisch is, of heeft u andere vragen met betrekking tot het behalen van een hoog rendement met uw koeling? Neem dan, zonder ergens aan vast te zitten contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 484 40 00. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kennisdocument aanvragen

Wilt u meer weten over hoe nieuwe maatwerkoplossingen in restwarmtebenutting en warmteopwekking kunnen leiden tot sterke vermindering van energieverbruik, kosten en CO2-uitstoot?

Vraag direct aan
Kennisdocument Warmteterugwinning Cover

Wilt u meer informatie?