Aardappeldemodag 2020 Nieuws Header 2

Aardappeldemodag gaat online

Nu de fysieke Aardappeldemodag niet door kan gaan, vindt er op woensdag 19 augustus 2020 een unieke online editie plaats.

Op een virtuele wijze wordt groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Maar daar blijft het niet bij. Het platform is gedurende drie maanden beschikbaar. Zo kunt u ook op een later moment de (digitale) beursstands van de deelnemers bezoeken, sessies terugkijken en kennis opdoen. Zoom bijvoorbeeld in op de verschillende stappen van de keten in ‘Volg de aardappel – van rooier tot bewaring’.

Ook ENGIE Refrigeration is aanwezig tijdens dit online event. Naast onze digitale beursstand (stand 21) kunt u ons ook vinden in het 'bewaargebouw' van ‘Volg de aardappel – van rooier naar bewaring’. Onze collega’s delen hier de voordelen van mechanische bewaring en condensdrogen met u.

Kennisdocument aardappelbewaring
Alvast benieuwd naar de visie van ENGIE Refrigeration op mechanische bewaring? Vraag dan nu gratis het kennisdocument ‘Innovatie: nieuwe bewaartechnologie voor aardappelen’ op.

Nieuwsgierig? Bezoek onze stand of neem direct contact op met Marcel Bennink: +31 (0)6 488 718 71 of via marcel.bennink@engie.com.

Meer (praktische) informatie vindt u in uitnodiging en op de website van de organisatie: https://www.aardappeldemodag.nl/aardappeldemodag-online. Hier kunt u zich ook gelijk aanmelden.