Home Heemskerk Header

Wie is Equans

Wij helpen onze klanten met innovaties in koude-, warmte- en invriestechnologie. Voor de beste productkwaliteit en een duurzaam productieproces. Het resultaat? Een beter bedrijfsresultaat en een bijdrage aan een duurzamere voedselketen.

Autoriteit in duurzame koeltechniek

Koeling en koeltechniek zijn een essentieel onderdeel van vele processen in diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld de agrarische sector, voedingsmiddelenindustrie en chemie. Zowel tijdens de productie als ook in het verwerkingsproces of tijdens de opslag en distributie is koude voor veel producten essentieel. Het zorgt onder meer voor behoud van kwaliteit van producten. Equans is marktleider en specialist in koude- warmte- en invriestechnologie.

Maatwerk koeltechniek

In zowel de agrarische sector, voedingsmiddelenindustrie, chemie en bij vis- en zuivelbedrijven is Equans inmiddels een gevestigde naam. Dankzij het aantrekken en opleiden van en investeren in vakmensen in koeltechniek, zijn wij in staat in ieder van deze sectoren koeltechniek op het hoogste niveau te leveren. Wij verbinden u altijd direct aan die specialisten in koeltechniek die beschikken de meest waardevolle en unieke kennis van uw branche. Dat gaat verder dan puur vakkennis van koeltechniek, maar behelst ook bekwaamheid in projectrealisatie en onderhoud, en advies over financiering, energiebesparing, wetgeving rondom koude- en warmte-installaties en bijbehorende koudemiddelen. Door aandachtig te luisteren, onderzoek te doen naar uw behoeften en hun kennis continu te optimaliseren weten onze specialisten in koeltechniek altijd de beste koeloplossing voor u te realiseren.

Duurzame koeltechniek

Innovatieve en duurzame koeltechniek zijn onze uitgangspunten om u een zo toekomstbestendig mogelijke oplossing te bieden die de beste kwaliteit levert. Zo bent u ervan verzekerd dat u de kwaliteit van uw producten maximaal borgt en behoudt en dat u in de toekomst niet te maken krijgt met belemmerende regelgeving, zoals bijvoorbeeld het uitfaseren van synthetische koudemiddelen, wat op dit moment een belangrijk issue is. Met een keuze voor onze duurzame koeltechniek – oftewel het koelen met natuurlijke koudemiddelen – spaart u het milieu maximaal én komt u in aanmerking voor fiscale voordelen.

Voorsprong met koeltechniek van Equans

Vanuit onze kennis, expertise en betrokkenheid staan onze medewerkers altijd voor onze klanten klaar, om die toegevoegde waarde te leveren die je van een expert mag verwachten. Of het nu gaat om het selecteren van de beste oplossing op het gebied van koeltechniek, het verbeteren van de beschikbaarheid van de koelinstallatie of het leveren van 24/7-service: onze missie is om onze klanten altijd een voorsprong te geven op de concurrent.

Aviko Ref Afb1
Boerdejong Ref Teaser1 Alsbeeld
Cono Ref Afb Zonder Logo
Gebr. Kramer Ref Afb (10)
Zwanenberg Ref Teaser

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bezoek onze homepage,  bekijk onze klantcases of vraag een van de kennisdocumenten op. 

Neem contact op