Peenmafinestatie21 Nieuws Header

6 oktober Peenmanifestatie: houd de kilo’s in de kist

Op woensdag 6 oktober aanstaande vindt de Nationale Peen Manifestatie plaats, Het peenevent waar 20 innovatieve bedrijven op het gebied van peen samenkomen. Dit is hét moment voor telers peen om de laatste innovaties in peen te bekijken, waaronder proeven van alle belangrijke wortelrassen van B-peen tot D-peen, bemestingsproeven en fungicideproeven. Naast het proefveld presenteren diverse bedrijven ook hun peen innovaties in de schuur.

Peen bewaren: houd de kilo’s in de kist
Ook de bewaarspecialisten van EQUANS (voorheen ENGIE Refrigeration) zijn aanwezig op deze dag. Onze collega’s praten u in de schuur graag bij over mechanische koeling; het antwoord op de vraag naar langer en beter bewaren van peen. Met mechanische koeling zijn de bewaaromstandigheden altijd optimaal voor uw product, de kwaliteit blijft behouden en door de langere bewaartijd kunt u beter inspelen op de prijsontwikkelingen in de markt. Daarbij komt dat EQUANS koploper is in de toepassing van natuurlijke koudemiddelen. Meer weten? Loop bij ons langs, we staan in de schuur.

Waar en wanneer:

  • Woensdag 6 oktober 2021
  • Van 12.30 tot 18.00 uur
  • WUR-Open Teelten, Edelhartweg 1 in Lelystad

Meer informatie vindt u in de flyer en op www.nationalepeenmanifestatie.nl.

We zien u graag in Lelystad!

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services, deze naam zult u steeds vaker zien. Op de Nationale Peenmanifestatie vindt u ons nog onder de naam ENGIE Refrigeration.