MP taart voedselverwerking

Datagedreven onderhoud met EMi

  • Afwijkingen vroeg signaleren
  • Storingen voorkomen
  • Optimaal productieproces

Het onzichtbare toch zien met EMi

Equans bereidt alle nieuwe koude-installaties in uw productielijn voor met de datagedreven onderhoudstool EMi. Afwijkingen en defecten die met het blote oog niet zichtbaar zijn voor monteurs komen dankzij EMi toch in beeld. Daardoor kunnen we eerder in actie komen voor preventief onderhoud om uw installaties draaiende te houden.

Virtuele servicemonteur

EMi staat voor Equans Maintenance insights. Deze datagedreven onderhoudstool houdt 24/7 alle koeltechnische installaties in uw productielijn in het oog. Detecteert EMi een afwijking, bijvoorbeeld een te hoge persdruk of een toename in het energieverbruik? Dan krijgen onze monteurs een melding en komen zij meteen in actie om grotere schade en stilstand te voorkomen. Met EMi heeft u er dus een virtuele servicemonteur bij die zorgt voor een optimale en betrouwbare performance van uw installaties.

Download brochure

Wilt u meer weten over EMi? Download de brochure. 

Brochure: EMi onderhoudstool

Liggende brochure onderhoudstool EMi Thumb

Voorkomt storingen en grote(re) schades

Onze slimme onderhoudstool is met name interessant voor bedrijven in de voedselverwerkende industrie, waar de productielijn vaak uit meerdere koeltechnische installaties bestaat. Een onzichtbaar defect in een van die installaties kan leiden tot grote(re) schades, verstoringen of zelfs stilstand van het totale productieproces. Met EMi sluit u die risico's uit en profiteert u van:

  • Vroegtijdige detectie van afwijkingen en defecten
  • Een effici├źnter onderhoudsproces, afgestemd op de productieplanning
  • Koude-installaties met een betere beschikbaarheid en performance (COP)
  • Langere levensduur van installaties

Meer informatie?

Is uw bestaande installatie nog niet voorzien van EMi, maar bent u wel enthousiast over onze tool? We bespreken graag de mogelijkheden om de virtuele servicemonteur in uw bedrijf te integreren. Bent u nog geen klant van Equans? Ook dan kan EMi als onderdeel van het reguliere onderhoud worden ingezet.

Emi Onderhoudstool Afb 2

Neem vrijblijvend contact op met: