Werken bij ENGIE Refrigeration

Werken bij Equans

Als marktleider in koude- en warmtetechniek hebben we onze naam hoog te houden. We investeren daarom graag in onze medewerkers. 

Boven het maaiveld uitsteken

Werken bij Equans betekent werken voor een marktleider in koude-, warmte- en invriestechnologie. Doordat we voorop lopen in technologie en duurzaamheid helpen wij klanten aan de beste productkwaliteit en een duurzaam productieproces. Dit resulteert in een beter bedrijfsresultaat voor de klant en draagt bij aan een duurzamere voedselketen. Iets om trots op te zijn.

Bepaal waar jouw toekomst ligt

Met 6 vestigingen in Nederland zijn we actief in verschillende branches in heel Europa. Daardoor heb je volop groeimogelijkheden en bepaal je zelf waar jouw toekomst ligt: bij onze afdeling Projecten (nieuwbouw) of bij de afdeling Onderhoud, Beheer & Service (OBS). 

Voel je thuis in jouw team

Omdat we in elke regio zijn vertegenwoordigd en regionaal werken, maak je deel uit van een klein(er), hecht team. Dat staat garant voor een prettige werksfeer met een persoonlijk karakter. Wil je juist door heel Nederland werken of over de landsgrenzen heen? Ook dat is mogelijk!

Benut kansen voor ontwikkeling

Wij hebben onze eigen R&D-afdeling die volop in beweging is. Je kunt dus met trots uitdragen dat je onderdeel bent van een innovatief bedrijf dat als marktleider veel mooie projecten uitvoert. Wil je je verder ontwikkelen? Dan bieden we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Op onze kosten!

Frieslandcampina Ref Afb2b

Verrijk je met kennis van collega’s

Je collega’s hebben veel kennis van het vakgebied en waardevolle praktijkervaring. Zij maken van Equans een ideale leerschool om kennis op te doen in de praktijk.

Monteur 4 Header
SEO Warmte Terugwinning Header
Monteur Service 3 Header

Goede arbeidsvoorwaarden

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een dienstverband van 40 uur per week heb je 38 vrije dagen per jaar Zo kun je werk en privé goed in balans houden.

Het vak in beeld - bekijk de video's

Als erkend leerbedrijf leiden we jonge vakmensen op, dit in samenwerking met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). We vinden het belangrijk om studenten in het beroepsonderwijs de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar vakmensen. Samen met SBB hebben we een aantal beroepenfilms gemaakt om het vak koudetechniek in beeld te brengen.

Bekijk hieronder de video's van de leerlingen en hun praktijkbegeleiders. 

Monteur koude- en klimaatsystemen

Servicemonteur koude- en klimaatsystemen

Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen

Eerste monteur koude- en klimaatsystemen

 

Vacatures

Kom werken bij de marktleider in koude- en warmtetechniek!

Wil je een dagje meelopen om een kijkje te nemen in onze keuken? Ook dat is mogelijk.

Naar de vacatures

Meer weten over werken bij Equans? Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter.