Seafood Expo News Header

Nieuwe slimme invriestechnologie: de DI-vriezer

Seafood Expo Global - 7 tot en met 9 mei 2019

De Seafood Expo Global, 's werelds grootste evenement voor de visindustrie, vindt van 7 tot en met 9 mei plaats in Brussel. ENGIE Refrigeration is erbij. En laat zien hoe slimme invriestechnologie kan zorgen voor maximale productkwaliteit, een efficiënter productieproces en minimaal energieverbruik.

Op de Seafood Expo Global komen meer dan 26.000 exposanten, leveranciers en andere professionals uit de visindustrie samen. Bezoekers maken hier kennis met de nieuwste producten en technologische ontwikkelingen. Als specialist in koudetechniek zet ENGIE tijdens deze beurs de nieuwste invriestechnologie in de spotlight: de Double Impact vriezer.

De Double Impact vriezer

Deze veelzijdige vriezer is een waardevolle toevoeging op de collectie smart IQF vriezers. Binnen dit concept bood ENGIE al 2 typen vriezers aan: een low-cost Lijnvriezer met conventionele invriestechniek en een Injectieluchtvriezer met slimme invriestechnologie voor ultrasnel invriezen en minimale productindroging.

Seafood Expo News Teaser NEW

Voordelen DI-vriezer

Door de toevoeging van de DI-vriezer hebben klanten nu ook een derde optie met de volgende voordelen:

  • Ideaal voor het invriezen en navriezen van dunnere en dikkere producten
  • Kortere vriestijd: tweemaal zo snel als lijnvriezer met minder productindroging
  • Minder energieverbruik, laag geluidsniveau
  • Geschikt voor alle soorten koudemiddelen
  • Hygiënisch ontwerp, eenvoudig schoon te maken
  • Compacte en slimme modulaire constructie

 

Wilt u weten hoe slimme invriestechnologie kan zorgen voor maximale productkwaliteit, een efficiënter productieproces en minimaal energieverbruik? Vraag dan nu alvast het gratis kennisdocument Smart IQF freezing aan.

En bezoek stand #3-5662 tijdens de beurs voor meer informatie.