Zeeuwse Fruitt.Dag 2019 Nws Teaser

‘Niet uitdrogen, maar koelen’ tijdens Zeeuwse Fruitteeltdag

Op 24 januari vindt de Zeeuwse Fruitteeltdag plaats in de Zeelandhallen Goes.

De vakbeurs voor de professionele fruitteler. Deze van oorsprong regionale beurs trekt veel standhouders vanuit de regio maar ook uit de rest van het land. De Zeeuwse Fruitteeltdag wordt georganiseerd door de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) -Kring Zeeland Noord-Brabant.

Ook ENGIE Refrigeration Refrigeration is aanwezig met als thema: niet uitdrogen, maar koelen. Duurzaam, met natuurlijke koudemiddelen, óók voor kleinere installaties. Het resultaat: maximaal behoud van de productkwaliteit door de minimale uitdroging. 

Natuurlijk koelen

De vraag naar duurzame en energie efficiënte bewaaroplossingen stijgt. ENGIE Refrigeration maakt het gebruik van natuurlijke koudemiddelen als ammoniak mogelijk. Zelfs bij het bewaren van kleinere hoeveelheden fruit. Ook voor de kleinverbruiker (80 amp) is er een oplossing. Die zijn niet meer aangewezen op installaties met synthetische koudemiddelen waarvoor het gebruik ervan wordt teruggedrongen of op termijn zelfs geheel verboden wordt. Daarnaast zijn er interessante fiscale voordelen die de EIA biedt.

Tot ziens op 24 januari op de Zeeuwse Fruitteeltdag in de Zeelandhallen in Goes!

Praktische informatie:

De beurs is open van 13.00 tot 22.00 uur.

De toegang tot de beurs is gratis, evenals het parkeren.

De locatie van de beurs is Zeelandhallen Goes, Da Vinciweg 1 4462GX Goes.