Interpom News Header

"Kijk, na 10 maanden bewaring nog steeds knapperig!"

Akkerbouw Borgman

Interpom: van bewaring tot verwerking

Samen met ENGIE Axima (België) waren we dit jaar aanwezig op Interpom, de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappel- & groentebranche in Europa. De bijna 20.000 internationale bezoekers orienteerden zich op nieuwe ontwikkelingen in de volledige keten: van teelt tot verwerking en vermarkting.

Interpom 2018 Stand

Tot wel minder dan 3% uitdroging

De nieuwe technologie van ENGIE maakt het mogelijk om niet meer afhankelijk te zijn van het onvoorspelbare weer. Ook over de landsgrenzen, waar we een stijgende interesse zien naar mechanische koelen, drogen en bewaren. Dit innovatieve bewaarsysteem van ENGIE Refrigeration geeft de controle over het product terug. Volledig mechanisch en buitenluchtonafhankelijk. Het voordeel? Minder dan 3% indroging bij aardappelbewaring en tweemaal zo snel uien drogen!

Daarnaast presenteerde ENGIE op Interpom ook slimme koel- en invriestechnologie voor de verwerkende industrie. Complete oplossingen o.b.v. natuurlijke koudemiddelen voor een betrouwbaar productieproces, maximale temperatuurcontrole en restwarmtebenutting. 

Benieuwd naar de visie van ENGIE Refrigeration op mechanische bewaring, invriestechnologie en het benutten van restwarmte?

Vraag dan nu de gratis kennisdocumenten op: